2011. november 23., szerda

VALÓDI TERM.NEFRIT JÁDE KUAN YIN MEDÁL 18K ARANYOZ - Jelenlegi ára: 1 Ft


VALÓDI TERMÉSZETES NEFRIT JÁDE KUAN YIN AMULETT MEDÁL
(BURMA)
Csodálatos zöld, hamisítatlanul valódi nefrit jáde kő 18 karátos fehér aranyozott, kopásálló fém keretbe foglalva!
A VILLÁMÁR A MEDÁL VALÓS FORGALMI ÉRTÉKE!
FOTÓGARANCIA
A fotókat saját kezűleg készítettük, és valóban az aukció tárgyát ábrázolják.
Súlya: 6g
Hossza: 3, 1cm + 8mm az akasztó rész
Szélessége: 17mm
Vastagsága: 5mm a kő + 3mm a keret
Tisztasága: opak, nem áttetsző
A kő lelőhelye: Burma
A 18K fehér aranyozás jele a medál akasztójába be van ütve.
KUAN YIN
Ez a keleti istennő meghallgat minden imát, a tisztaság, a tápláló szeretet és a szelíd erő esszenciája. Kuan Yin elérte a buddha-állapotot, de döntése szerint a Földön marad, amíg minden lény megvilágosodik. Ez a fiatal és gyönyörű istennő segít, hogy együttérzéssel és könyörülettel viseltessünk magunk és mások iránt.
A nők és a gyermekek védelmezője, s fölébreszti a zenei érdeklődést  és adottságokat, ahogyan a tisztánlátás képességét is.
JÁDE
Egy kő az előítélet-mentességért
A maják a szerelem köveként tisztelték. Az indiánok körében a jádét az aranynál is többre becsülték. Leépíti az előítéleteket, erősíti bátorságunkat és személyiségünket. A zöld jade egy termékenységet segítő kő. Helyreállítja a sav-bázis és a vízháztartást.
Színei: zöld, fehér, vörös, kék, rózsaszín, barna
Lelki hatásai:
Nyugtatja az idegeket, leépíti az előítéleteket, erősíti a szellemi aktivitást és tetterőt. A szerelem és a harmónia köve, javítja a reakcióskészséget, bizalmat, magabiztosságot, önbizalmat és önállóságot ad viselőjének. Több örömöt és életkedvet ajándékoz. A jade erősíti bátorságunkat és személyiségünket, segít félelmeknél és lámpaláznál.
Fizikai hatásai:
A jáde ösztönzi a vesetevékenységet és az idegrendszert, méregteleníti a szervezetet, hatékony vérzéscsillapító, erősíti a szívet és a keringést. A zöld jade segít vese-, lép- és bélfájdalmaknál. Megóv kólika ellen. A zöld jade egy termékenységet segítő kő. Erősíti a teljes immunrendszert és szabályozza a testi és szellemi anyagcserét. Helyreállítja a sav-bázis és a vízháztartást.
Egyéb jellemzők:
A maják a szerelem köveként tisztelték. Az indiánok körében a jádét az aranynál is többre becsülték. Először az Olmékok kezdték el 3000 évvel ezelőtt faragni a jádét.
Az ékszer mellett látható kagyló, csiga dekoráció, nem képezi az aukció tárgyát!
AJÁNLJUK FIGYELMÉBE MINŐSÉGI TERMÉKEINKET, ANGYAL SZOBRAINKAT , FENG SHUI SZIMBÓLUMAINKAT ÉS SAJÁT KÉSZÍTÉSŰ MANDALÁINKAT !
TOVÁBBÁ SZINTÉN SZERETETTEL AJÁNLJUK FIGYELMÉBE VALÓDI DRÁGAKÖVEINKET ÉS ÉKSZEREINKET, FOLYAMATOSAN BŐVÜLŐ ÁRUKÉSZLETTEL!
Atlantisz12 Az eladó további termékei
JELENLEGI POSTÁZÁSI FELTÉTELEK
* Az 5000 forint értékig szóló küldeményeket minden esetben elsőbbségi LNK ajánlottan küldjük, melynek összege: 360, -Ft
* Az 5. 000 forintot meghaladó borítékos küldeményt csak értéklevélként postázzuk, melynek Önt terhelő összege 350 forint + az ajánlott levél díja: kb. 700, -Ft
* A 10 ezer forint feletti vásárlás esetében ígéretünkhöz híven az ajánlott postadíjat és a küldemény postai lezárását mi álljuk, így Önnek csak az értékbiztosítás díját kell kifizetnie, ami: 350, -Ft.
* 20. 000 forint feletti vásárlás esetén az értékbiztosított szállítást teljes egészében átvállaljuk, tehát INGYENES!


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2011-11-21 22:00
. VALÓDI TERM.NEFRIT JÁDE KUAN YIN MEDÁL 18K ARANYOZ - Jelenlegi ára: 1 Ft